Du er landet på Skakbræt.dk, det helt rigtige sted at finde Lexibook skakbræt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lexibook skakbræt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lexibook – ChessMan FX elektronisk skak spil

  • Dagens pris: 549,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Lexibook

Sidste produkt på vores liste er Lexibook – ChessMan FX elektronisk skak spil som vi har fundet til 549,- hos Coolshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
De specielle visuelle effekter varierer alt efter skakbrikkerne og spillet 20 ud af de 64 niveauer er designet til begyndere.
Funktioner specielt tilpasset eksperter: ELO 1800-norm (kunstig…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lexibook skakbræt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lexibook skakbræt:

Dyreste Lexibook Skakbræt på listen er Lexibook – ChessMan FX elektronisk skak spil fra Coolshop.dk med en pris på 549.00. Billigste udvalgte Skakbræt er Lexibook – ChessMan FX elektronisk skak spil som du kan købe for 549.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Lexibook Skakbræt vi har fundet koster i gennemsnit 549 kr.
Ovenstående Lexibook Skakbræt data og priser er hentet fra 2 butikker (Coolshop.dk, Gucca.dk). Alle Lexibook Skakbræt tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skakbræt guides:

Fandt du ikke det rigtige Skakbræt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skakbræt: