Du er landet på Skakbræt.dk, det helt rigtige sted at finde Djeco skakbræt. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Djeco skakbræt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Djeco Spilkuffert Skak og Dam

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Luksusbaby Danmark.

Her kan “Djeco Spilkuffert Skak og Dam” fås til 169,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
De lærerige spil Skak og Dam. Perfekt og sjovt for de lidt større børn, som skal udfordre deres intelligente og strategiske evner.
Inviterer til mange timers skøn og koncentrationsrigt samvær.
Medvirker til både at stimulere de kommunikative evner og konc…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Djeco Brætspil – Skak – OneSize – Djeco Brætspil

Sidste produkt på vores liste er Djeco Brætspil – Skak – OneSize – Djeco Brætspil som vi har fundet til 119,- hos Kids-world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et klassisk skak spil fra Djeco.
Spillet er lavet i flot design som kendetegner Djeco med smuk spilleplade i fin æske. Fra 6 år Se alle varer fra Djeco…

Se hos Kids-world.dk ❯❯

Dyreste Djeco Skakbræt på listen er Djeco Spilkuffert Skak og Dam fra Luksusbaby Danmark med en pris på 169.00. Billigste udvalgte Skakbræt er Djeco Brætspil – Skak – OneSize – Djeco Brætspil som du kan købe for 119.00 hos Kids-world.dk. Forskellen på de to priser er 50 kr.
Ovenstående Djeco Skakbræt data og priser er hentet fra 2 butikker (Luksusbaby Danmark, Kids-world.dk). Alle Djeco Skakbræt tilbud er opdateret i dag 07-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skakbræt guides:

Fandt du ikke det rigtige Skakbræt blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skakbræt: