5 gode gaveideer til manden der har alt

Du kender helt sikkert en af de mænd, der altid svarer, at de har alt det, de skal bruge, når du spørger, hvad de ønsker sig. Det er selvfølgelig skønt at være kommet til et tidspunkt i sit liv, hvor man føler, at man ikke mangler noget, men det er også meget svært for dem omkring en at finde en god gave, hvis man ikke rigtig kan fortælle, hvad man går og mangler.

Så hvis du er lidt på bar bund i forhold til, hvad du skal give denne man, så kan du læse med her, hvor du får altså nogle gode gaveideer til manden, der har alt.

En spændende bog

Selvom man har alt, så er der alligevel nogle ting, som man altid kan bruge flere af - også selvom man ikke lige tænker over at sætte det på en ønskeseddel. En sådan ting kunne eksempelvis være en bog - for bøger kan man nemlig altid bruge flere af, hvis man er typen, der læser. Endda også hvis man er typen, der ikke læser, men som bare godt kan lide at have nogle bøger stående som pynt.

Her skal du så bare overveje, om det skal være skønlitteratur eller faglitteratur. Valget af bog til ham kan også vise, hvor meget du ved om ham. Det kan eksempelvis være, at han har snakket om en eller anden musiker eller politiker - så er det jo oplagt, at du giver ham en biografi om vedkommende. Det kan også være, at du ved, hvem hans yndlingsforfatter er, og at du tilfældigvis også ved, hvilke bøger af denne forfatter han ikke har. Så er det den vej, du skal gå med gaven.

Et skakbræt

Et andet bud på en gave, som han måske ikke direkte har ønsket sig eller talt om for den sags skyld, men som faktisk er en rigtig god gave, er et skakbræt. Der er mange, der nyder at spille et spil skak - ja det er faktisk endda begyndt at være lidt smart at spille skak. 

Så hvis du har at gøre med en mand, som generelt godt kan lide spil, og som kan lide den slags spil, hvor man skal bruge hjernen ekstra meget, så er et skakbræt en rigtig fin ide. Du kan måske endda finde et skakbræt, som er noget ud over det sædvanlige, så han også har lyst til at have det stående fremme. Så er det både et fedt spil, han kan spille og en form for indretningsdetalje.

En smart skjorte eller nogle bukser

For at vende tilbage til ting, som man altid kan bruge flere af, så er der selvfølgelig også tøj. Det er måske ikke noget, han lige overveje at skrive på en ønskeseddel, men det er nu alligevel de færreste mænd, som ikke altid kan bruge en ekstra skjorte eller nogle gode bukser.

Det kan være, at du ved, at der er en skjortetype eller et mærke, som han er særligt glad for. Så er det i hvert fald et ganske godt bud på en gave, du kan give til ham. Ellers har han måske et par yndlingsbukser, som han har flere af, og som er dem han altid går i. Et ekstra par af dem vil han nok også blive glad for.

Et godt kamera

Hvis du vil give ham noget lidt anderledes, som han måske aldrig ville have tænkt på at ønske sig, så kan du også gå med et kamera. Det vil både være en god gave til den lidt ældre mand, som måske har lyst til at tage billeder af sine børn (og eventuelle børnebørn), og til en lidt yngre mand, som måske bare synes, at det kunne være sjovt at blive god til at fotografere.

Uanset hvad er det ret sejt at have et godt kamera at tage billeder. Det gør bare, at man tænker lidt mere over de billeder man tager, fordi det ikke er de standardbilleder, man tager på sin telefon. Det er en lidt sej ting at have, og der er nok mange mænd, der vil have det sjovt med at sidde og nørde med et kamera.

En sjov oplevelse med dig

Hvis man vil lidt væk fra de materielle gaver, så er der et sidst bud på en gave til manden, der har alt - og det er selvfølgelig en sjov oplevelse. Der er så mange sjove oplevelser, man kan få sammen med dem, man holder af, og lige præcis en oplevelse er en helt oplagt gave til en, der påstår at have det hele. Når man siger den slags til folk, der spørger om ens ønsker, så er det nemlig typisk fordi, at man er kommet til et sted i livet, hvor man har alt det, man skal bruge, og at man egentlig bare er godt tilfreds med de ting og mennesker, man omgiver sig med. 

Derfor er en god gave at komme ud og opleve noget og vise ham, at du kan lide at bruge tid med ham. Her kan du vælge at arrangere alt fra en koncerttur til en fisketur. Så længe det er noget, som I begge to vil have det sjovt med at gøre. 

Husk et sødt kort

Når der trods alt er tale om en mand, der har alt, så skal man også lige huske at skrive et lille kort til gaven - det vil han måske næsten blive endnu gladere for end selve gaven, fordi han ved, at der er en person, han holder meget af bagved den gave, han har modtaget. Et sødt kort er altså et must uanset hvilken af de førnævnte gaver, du vælger at give til manden, der har alt.

Menu
Top